Grand London Fietstour (Nederlands)

From GBP £37.50
  • Duration: 210 Minutes (approx.)
  • Location: London
  • Product code: PET8MN

Fietsen langs rivierpaden, fietspaden, kleinere achterafstraten en door  parken, we zorgen te allen tijde voor volledige veiligheid, de tour bevat stops bij hoogtepunten zoals de London Eye, Big Ben en de Houses of Parliament, Westminster Abbey en Buckingham Palace ( we nemen een stop op om de wisseling van de wacht 's ochtends te zien op dagen dat de ceremonie is gepland). We gaan ook op zoek naar de spionnen bij MI5 en de Horse Guards in Whitehall, verder bezoeken we vele andere iconische locaties zoals Trafalgar Square, St Paul's Cathedral en de London Eye.

We reizen door kleine straatjes met kinderkopjes, verborgen binnenplaatsen en steegjes en stoppen op talloze minder bezochte locaties: de duurste privéschool van Londen, de oudste pruikenwinkel van de stad, een omgekeerde kerk, schuilkelders gebruikt in de Tweede Wereldoorlog, de legale graffiti Banksy Tunnel, samen met een privébrug voor de Ballerina's van het Royal Opera House; en voor alle Harry Potter-fans zullen we zelfs de brug zien die vernietigd werd door de Dooddoeners!

Als onderdeel van de route, zullen we ook een kort pauzeren in Covent Garden, het hart van Londen's West End, waar iedereen een hapje kan eten terwijl het kijken naar enkele van de meest excentrieke straatartiesten van de stad!

Een tour als geen ander - een perfecte kennismaking met alles wat Londen te bieden heeft, of een fantastische herinnering aan waarom het de favoriete stad van iedereen is. De enige andere tour die je moet maken tijdens een bezoek aan de stad is de Secret London Fietstour!

Deze tour duurt ongeveer 3½ uur, inclusief een korte pauze. We fietsen in een zeer rustig tempo, langs een volledig vlakke route, die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus.